Beoordelingen van Big Snack Helmond

Recente recensies van Big Snack Helmond

5 sterren na 19 reviews

, 01-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

10 minuten na verwachte levertijd gebeld waar de bestelling bleef, zou onderweg zijn. Nog eens 10 minuten later mail ontvangen dat de bestelling (toen pas?) onderweg was. Daarna nog een kwartier moeten wachten. Toen we daarna belden dat de bestelling niet compleet was, was de bezorger wel snel terug met hetgeen hij vergeten was.

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De Frites Babi Pangang viel tegen, we miste het vlees. Voor die prijs hadden we meer verwacht dan alleen Frites met Babi Pangang saus.

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker, snel bezorgd en heel erg vriendelijk!

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer goede snackbar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles keurig en op tijd geleverd!

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk. Goed warm en de bezorging was goed. Kreeg excuses omdat ze wat later waren met bezorgen, maar dat was niet nodig. De bezorgdame was precies op tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd lekker

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Makkelijk te bestellen en betalen Niet al te lange wachttijd Erg lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was echt lekker!

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

IK VIND HET SUPER DAT JULLIE ALS 'CADEAUTJE' EEN EXTRA SNACK BIJ DE BESTELLING DOEN, MAAR DEZE BELANDDE HELAAS WEER IN DE PRULLENBAK. WIJ BESTELLEN VOLDOENDE OM TE ETEN EN DIE SNACK IS DAN ECHT TEVEEL. MISSCHIEN EEN IDEE OM HET DAN ALS TEGOEDBON TOE TE VOEGEN VOOR ALS JE WEER EEN BESTELLING PLAATST. IK VIND HET ECHT ZONDE DAT HET IN DE PRULLENBAK TERECHT KOMT.

, 06-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldig lekker.... Heerlijk gegeten en op tijd... Complimenten

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker, goed warm

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekkere friet en snacks en erg vriendelijk personeel 👍🏻

, 15-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer goed. Alles goed warm en heerlijk. De bezorging was weer top. Maar dat komt ook door de leuke bezorgdame

, 15-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima hoor!

, 25-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekkere friet en snacks, veel keuze en het personeel is erg vriendelijk

, 04-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles goed